13 Haziran 2013 Perşembe

Diş teli fiyatları ve ortodontik tedaviler

Diş teli  ve ortodontist

Diş teli -ortodonti
Diş teli-Ortodonti
Diş teli ve Ortodontik tedaviler ; Ailelerin en zorluk yaşadıkları konulardan biri de çarpık dişler konusudur. Çarpık diş pek çok nedene bağlı olarak oluşan bir diş hastalığı olup tek ve etkili tedavi yöntemi diş teli  kullanılmasıdır. Ancak pek çok çocuk arkadaşlarının bu durumla dalga geçmesinden endişe duyarak ya da kendi kişisel görünüşünün bozulmasından endişe duyarak Diş teli taktırmak istememektedir.

  implant diş     Diş implantı        İmplant 

 Ortodonti ve diş teli

Oysa ki uygulanacak diş teli tedavisi ile çarpık dişlerin düzelmesi mümkündür. Çarpık diş tedavisi için ne kadar erken diş teli takılırsa tedavinin başarısı da aynı oranda yükselecektir. Çocuklarda diş sağlığı için diş fırçalamaya alışkanlık kazandırılması büyük önem taşımaktadır. Çünkü diş çürükleri sonucunda dişlerin zamanından önce çürüyerek düşmesi diş çarpıklıklarının önemli nedenleri arasında yer almaktadır.

 Diş teli fiyatları neye göre belirleniyor.


Çocuklarda diş çarpıklığının nedenleri arasında diş çürüklerinin yanı sıra uzun süreli emzik kullanımı, çocuğun parmağını emmesi ve çeşitli çene bozuklukları yer almaktadır. Çocuklarda diş çarpıklığının tedavisi için kullanılabilen tek yöntem diş teli ile tedavi yöntemidir. Diş teli fiyatları kullanılacak olan diş teli çeşitleri ve kalitesine bağlı olarak değişmektedir. Diş teli takıldıktan sonra belirtilen sürelerde kontrole gidilmesi ve diş teli temizliği konusunda dikkatli davranılması tedavinin başarı oranı ile yakından ilgilidir.
Diş teli fiyatları | Diş teli | Şeffaf diş teli | Ortodonti | Ortodontist | şeffaf diş teli fiyatları