16 Mart 2013 Cumartesi

Diş beyazlatıcılar


Diş Beyazlatıcılar , Gün içerinde birçok şey yenilip içilir. Her yiyecek ve içecekten sonra ağzımızda ve dişlerimizin arasında kalan kalıntıları temizlemek zor gelir. Çoğu zaman ise maalesef ihmal ederek birikmesine neden oluruz. Bu kalıntılar zamanla iyice yerleşerek diş çürümelerine, diş eti iltihaplanmalarına ve dişlerin sararıp kötü görünmesine neden olmaktadır.

İnsanlarla ikili ilişkilerimizin yoğun olduğunu ve sürekli ortak yaşam alanlarında olduğumuzu göz önünde bulundurduğumuz zaman, konuşurken veya gülümserken dişlerimizin hoş olmayan bu görüntüsünden dolayı sıkıntı yaşarız. Saklamaya çalışarak huzursuz oluruz. Hele ki karşımızdaki insanın ışıl ışıl parlayan, tabiri caizse inci gibi parlayan, bembeyaz dişlere sahip olduğunu gördüğümüzde çok daha fazla tedirgin oluruz ve kendimizi mahcup hissederiz. Bu can sıkıcı durumdan kurtularak ışıl ışıl parlayan, bembeyaz dişlere ve kendinden emin gülüşlere sahip olmak artık çok daha kolay.
Diş Beyazlatma





Diş üzerinde tutunarak sararmasına ve leke oluşmasına neden olan kalıntıları, diş beyazlatıcı sayesinde temizleyerek diş beyazlatma sayesinde kusursuz gülüşlere sahip olabiliriz. Diş beyazlatıcılar ile evde kendi kendinize dişlerinizi beyazlatabileceğiniz gibi klinik yöntemlerle, alanında uzman diş hekimleri tarafından da dişlerinizi beyazlatarak muhteşem beyazlığa kavuşabilirsiniz. Evde kullanacağınız diş beyazlatıcılar kimyasal veya doğal yöntemlerle üretilmiş ürünler olup kolay bir şekilde uygulayabilirsiniz. Klinik yöntemlerle yapılan diş beyazlatıcı ise lazer yöntemiyle yapılmaktadır. Her iki yöntem de etkili bir diş beyazlatma yöntemidir. Fakat dişlerinizin ve ağzının durumu göz önünde bulundurularak uzman bir hekime danıştıktan sonra sizin için en uygun olan diş beyazlatma yöntemini kullanmanızı öneririz.